Pikkusiskoni leirikoulu Kreikan saarella Kos 28.8.-6.9.2008 oli lämmin, kulttuuriin tutustuva ja mukava matka kaikinpuolin. :)) Lähdin leirikouluun apuopettajaksi, koska pikkusiskoni opettaja oli ollut joskus munkin opettaja ja äiti ja iskä oli jokatapauksessa lähdössä valvojiksi Kosille. Olishan se nyt ollut aika epäreilua jättää mut kotiin ;DD

Jokatapauksessa. Tutustuimme viikon aikana moneen eri kohteeseen Kreikan saaristossa. Kävimme mm. maailman ensimmäisessä sairaalassa Asklepionilla, pesusienisaarella, kuumissa lähteissä, Egeanmeressä uiskentelemassa, raunioilla ja vaikka missä. :)) Kuvia tulvi koko kamera täyteen ja onkin surullista, että sain tuohon pieneen leiskaan mahtumaan vain muutaman kuvan. (Nyt myöhemmin olen suurentanut leiskojen kokoa, koska nämä pienemät ovat ihan liian pieniä :s)

Materiaaleina on käytetty vihreän sävyisiä scrapbooking-papereita, vihreää pahvia, erivärisiä "piippurasseja", muovisydämiä, tarroja, "tarraboordia" sekä matkailuesitteestä leikattuja kuvia. :) Materiaaleja löytyy Tiimarin hyllyiltä ja alekoreista. :))